Asiakaspalautusohjeet

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen tilaukseesi. Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit vaihtaa sen toiseen kokoon tai väriin tai palauttaa sen 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta veloituksetta postitse.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ilmoita siitä aina myös joko sähköpostitse asiakaspalveluumme svetlana.ranta@gmail.com tai puhelimitse asiakaspalveluumme 050 348 4563 arkisin klo 10-18.

Pyri palauttamaan tuotteet yhdessä erässä. Jos tuotteesi joudutaan toimittamaan osatoimituksina ja haluat palauttaa osatoimituksessa olleen tuotteen, ole yhteydessä sähköpostitse asiakaspalveluumme svetlana.ranta@gmail.com, mistä saat tarkemmat ohjeet palautukseesi. Tilkkutöiden paratiisi korvaa yhden palautuksen veloituksetta per tilaus.

Palautusosoite:

Tilkkutöiden paratiisi

Ilvestie 11

33500 Tampere

Vie asiakaspalautus postiin ja pyydä postista kuitti palautuksestasi. Muista säilyttää kuitti, kunnes saat meiltä sähköpostiisi vahvistuksen vastaanotetusta asiakaspalautuksestasi. Emme korvaa palautuksen aikana kadonneita lähetyksiä, ellei asiakkaalla ole kuittia palautuksesta.

Mikäli haluat vaihtaa tuotteesi toiseen kokoon tai väriin, ilmoita siitä meille sähköpostitse tai soittamalla ja palauta vaihdettava tuote. Vaihtotuotteiden toimitusajasta ilmoitamme sähköpostitse.

Huomioithan, että asiakaspalautuksen saapuminen verkkokaupalle vie yleensä 2-5 arkipäivää.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin asiakaspalautus! Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi sen jälkeen, kun se on jo lähetetty sinulle, nouda lähetys postista ja palauta se meille näitä ohjeita noudattaen. Veloitamme asiakkaalta jälkikäteen meille aiheutuneet ylimääräiset pakkaus-, lähetys- sekä palautuskulut, yhteensä 10 euroa, kun asiakkaasta johtuvasta syystä lähetys on jäänyt noutamatta ja se on palautunut verkkokauppaamme.

Mikäli olet tilannut mittatilausvaatteen, jotka on erikseen mainittu tuotteen esittelyssä verkkosivuillamme tai jossa on yksilöllisesti muokattu vaatteen pituus tai muu mitta, vaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta paitsi, jos vaatteessa on ilmennyt virhe. Mikäli palautat virheettömän mittatilausvaatteen, emme palauta tuotteen ostohintaa, minkä lisäksi veloitamme asiakkaalta myös palautuspostimaksun.

Tuotteet voi vaihtaa tai palauttaa myös myymälöihimme.

Joskus tuote saattaa huolellisesta pakkaamisesta huolimatta rikkoutua postikuljetuksen aikana. Tämän vuoksi on hyvä jo pakettia noutaessa tarkistaa tuotteen kunto postivirkailijan läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilatut tuotteet ovat vaurioituneet, tee postissa heti asiasta vahinkoilmoitus ja ole sen jälkeen yhteydessä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimituksesta. Rikkoutuneet tuotteet palautetaan Tilkkutöiden paratiisille näiden palautusohjeiden mukaisesti.

Pidätämme oikeuden olla lähettämättä tuotteita asiakkaalle tai poistaa asiakas asiakasrekisteristämme, mikäli asiakas toistuvasti rikkoo yleisiä ehtojamme tai näitä asiakaspalautusehtoja.

Jos palautettava tuote on vahingoittunut, otettu käyttöön tai muutoin ei ole jälleenmyyntikuntoinen, Tilkkutöiden paratiisi ei ole velvollinen palauttamaan tuotteen täyttä hintaa.


Neuletuotteiden nukkaantuminen käytössä kuuluu niiden ominaisuuksiin, asiakas on velvollinen niitä huoltamaan nukkakammalla/koneella. Mikäli neuletuote sisältää tekokuitua, hyväksyy asiakas nukkaantumisen materiaalin johdosta tuotteen ostaessaan.